Klusbedrijf RMK Totaalonderhoud

RMK Totaalonderhoud is een onderhoudsbedrijf waar persoonlijke interesse en begeleiding voor de klant voorop staan.

Verbouw, renovatie, onderhoud en schilderwerk, voor alle werkzaamheden groot of klein in en om het huis kunt u bij ons terecht.

Samen met u worden de werkzaamheden besproken en geven wij advies op maat, ons doel is uw wens op een nette en verantwoorde manier uit te voeren.
Persoonlijk advies qua uitvoering en materiaalkeuze staat bij ons voor op, wat resulteert in een tevreden eindresultaat.

Vooraf worden de werkzaamheden duidelijk besproken en vastgelegd, en tijdens het werk heeft u één aanspreekpunt.

Wij beschikken over een vast netwerk professionals die wij kunnen inzetten waar een specialisme noodzakelijk is. Dit betekent dat wij uw verbouwing van A tot Z verzorgen en u niet verschillende bedrijven hoeft in te huren.

Onze opdrachtgevers zijn zowel particulier als zakelijk: wij verzorgen ook het onderhoud van bedrijfspanden, kantoren en appartementencomplexen.

Wij werken alleen met materialen van professionele kwaliteit, waardoor wij een goed resultaat en garantie kunnen garanderen.

Regelmatig worden wij bijgeschoold of volgen wij trainingen, om met nieuwe producten te kunnen en mogen werken, zoals beton Ciré van Cem Colori.

Ook werken wij zo’n twee maal per jaar in de regio Zuid Frankrijk (Côte d'Azur) voor diverse opdrachtgevers.

Voor vragen kunt u ons altijd per mail, via Facebook of per telefoon benaderen.