Beton Ciré / Betonstuc van Cemcolori

Wat is Cemcolori

Cemcolori is een hoogwaardige, naadloze en waterdichte betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. Cemcolori is een product op basis van cement en een speciaal ontwikkelde hars. Hierdoor is het product sterk, flexibel en zeer onderhoudsvriendelijk.

Wat Cemcolori zo uniek maakt...

Ons product is van nature 100% waterdicht. Dit in tegenstelling tot andere producten op de markt. De laklaag die bij Cemcolori wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuilaanslag, hetgeen Cemcolori zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Deze eigenschappen maken Cemcolori tot hét alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

cemcolori beton cire
cemcolori betonstuc

Wat kan ik er mee?

Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Door de unieke samenstelling is Cemcolori een ideaal product voor elke ruimte in uw huis! Hierdoor zijn de Cemcolori producten geschikt voor wanden, vloeren, meubels, aanrechtbladen en trappen.

Onderhoudsvriendelijk

De speciaal ontwikkelde laklaag maakt Cemcolori zeer onderhoudsvriendelijk. De speciaal ontwikkelde onderhoudslijn zorgt ervoor dat deze onderhoudsvriendelijkheid voor lange termijn gewaarborgd blijft. De Cemcolori Reiniger is voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, de Cemcolori Ontvetter voor grondige schoonmaakwerkzaamheden.

cemcolori beton stuc is onderhoudsvriendelijk

Unieke eigenschappen:

  • Uniek in de markt: van nature waterdicht!
  • Bestaat uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen.
  • Zeer goed reinigbaar en onderhoudsvriendelijk.
  • Naadloos, schimmelvrij en scheuroverbruggend.
  • Moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden.
  • Voor wanden, vloeren, meubels, aanrechtbladen en trappen.
  • Geschikt voor elke ruimte in uw huis of bedrijf!

Duurzaam design

Bovendien is Cemcolori een uiterst duurzame toepassing voor elke ruimte in uw huis of bedrijf. Onze producten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het EMICODE label. Cemcolori is zeer emissiearm en voldoet met deze certificering aan de modernste eisen van veiligheid en comfort. En daar zijn wij natuurlijk trots op!

cemcolori duurzaam beton stuc

23 standaardkleuren en nog meer...

kleuren cemcolori kleurenkaart
betonlook muurafwerking