Ressource kalkverf effectverf

De RESSOURCE VERFLIJN: een korte introductie

Ressource schilderDe in Frankrijk ontwikkelde verflijn RESSOURCE, bestaat uit meer bijna 1000 kleuren met een warme authentieke uitstraling. Alle collecties zijn verkrijgbaar in poedermat, zijdefluweel, zijdemat en lakverf. RESSOURCE verven zijn onderhoudsvriendelijk en voor de kalkverven is een water en vetafstotend product beschikbaar, dat deze minerale verven beschermt.

De collectie omvat een aantal unieke effectverven die op een speciale manier aangebracht moeten worden, waardoor een bijzonder authentiek effect op de muren gecreëerd wordt.

Met het assortiment van hoogwaardige en ecologisch verantwoorde verven voor wanden, plafonds en meubels van het exclusieve merk RESSOURCE komen alle onderdelen van uw interieur in een perfecte balans en creëert u een sfeer die exact aansluit bij uw visie op een sfeervolle woonomgeving.

RMK Totaalonderhoud uit Almere heeft een speciale RESSOURCE opleiding gevolgd en is gecertificeerd RESSOURCE schilder. RMK Totaalonderhoud is u graag van dienst om ook úw wanden een ongekend sfeervolle uitstraling te geven. Het werkgebied van RMK Totaalonderhoud is Flevoland, Utrecht, Het Gooi en Noord Holland, maar in overleg is natuurlijk veel mogelijk. Heeft u een specifieke vraag over het product, of wilt u direct een afspraak maken neem dan contact met ons op.

RESSOURCE: ecologisch verantwoorde verf

RESSOURCE ontwikkelt innovatieve verven die op ecologisch en technisch vlak verder gaan dan de wettelijke voorschriften. Al onze verven vallen binnen de voorgeschreven standaard van 2007 met betrekking tot vluchtige stoffen (VOS). Onze Mat Poudré is al vanaf 1998, en onze Mat Soyeux sinds 2007 conform de normen van 2010.

Kleuradvies op maat

Wij geven u graag advies bij de keuze voor uw kleuren. U kunt met handgeschilderde stalen uw uiteindelijke keuze bepalen in uw eigen interieur. De gekozen verftinten worden in de gewenste hoeveelheid aangemaakt en binnen drie werkdagen geleverd.